Afspraken

U kan enkel na het maken van een afspraak in de praktijk terecht. Afspraken kunnen uitsluitend telefonisch worden gemaakt en dus niet per e-mail. 

De kans dat u verbonden wordt met het antwoordapparaat is reëel, omdat wij u niet steeds kunnen te woord staan tijdens consultatie. Spreek duidelijk uw naam en telefoonnummer in na de pieptoon en ik contacteer u zo spoedig mogelijk om een afspraak met u overeen te komen.

Niet op tijd op de afspraak

Indien u te laat op de afspraak bent, bestaat het risico dat de behandeling niet helemaal kan verlopen zoals gepland. Het kan ook dat ze eventueel geannuleerd dient te worden wegens tijdgebrek. 

Niet nakomen van de afspraak

Wanneer u een afspraak niet kunt nakomen, dient u dit ten laatste 24 uur vooraf telefonisch te melden.

Wanneer u dit niet doet en zonder geldige reden uw afspraak niet heeft waargenomen dan zal deze consultatie in rekening worden gebracht.

Uw gegevens

Gelieve ons steeds op de hoogte te houden bij wijziging van uw persoonlijke gegevens (adres, telefoonnummer, e.d.). Op deze manier kunnen wij u steeds tijdig bereiken mocht er iets in de praktijkplanning veranderen bijvoorbeeld.

Vooral ook wijzigingen van uw medische gegevens zijn uiterst belangrijk om te melden (update van medicatie, medische voorgeschiedenis e.d.). 

Wachtdienst

De wachtdienst tijdens weekends en feestdagen: Tel.: 078 480 484

Een automatisch antwoordapparaat zal u het adres en het telefoonnummer geven van de osteopaat van wacht in uw regio. Deze dienst wordt verzekerd door professionele osteopaten die lid zijn van een door de Raad van State erkende beroepsvereniging en uitsluitend osteopathie beoefenen. 

Meer informatie vindt u hier op de website van de beroepsvereniging voor Belgische osteopaten.

 

Comments